Paul Laport kandidaat-lijsttrekker GroenLinks Zaanstad

De huidige fractievoorzitter van GroenLinks Zaanstad, Paul Laport (46) wordt opnieuw voorgedragen om de lijst aan te voeren. Ook presenteert GroenLinks Zaanstad met trots de top 10 kandidaten en het conceptverkiezingsprogramma.

Paul Laport is sinds 2010 actief in de raad, nadat hij in 2014 de lijsttrekker voor de partij werd heeft hij de afgelopen jaren de partij in de oppositie aangevoerd. Hij staat ook nu aan de top van een kwalitatieve en diverse lijst. Paul heeft in de afgelopen periode bewezen het boegbeeld van GroenLinks in Zaanstad te zijn. Door zijn kritische en realistische manier van politiek bedrijven heeft hij GroenLinks als constructieve oppositiepartij op een positieve manier geprofileerd. Een beter beleid op het gebied van duurzaamheid en klimaat is voor Paul een speerpunt. De kandidatencommissie heeft er het volste vertrouwen in dat Paul als lijsttrekker GroenLinks naar een goed resultaat kan leiden en draagt hem met enthousiasme voor als lijsttrekker.

Het verkiezingsprogramma Zaans Groen wordt de belangrijke inzet voor GroenLinks Zaanstad de aankomende verkiezingen.

In de Algemene leden vergadering van 4 november zullen deze voorstellen van kandidaten- en programmacommissie aan de leden voorgelegd worden.