Hildr Vogelesang

Raadslid

Update (september 2019) Hildr is tijdelijk afwezig met bevallingsverlof. Zij wordt vervangen door Lin Mcdevitt-Pugh Geboren in Zaanstad, rechten gestudeerd in Amsterdam, veel gereisd en werkzaam in het sociaal domein. Deze ervaringen hebben mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben: ik hecht aan persoonlijk contact, hou van een goede discussie en werk graag samen aan een concrete oplossing.

Ik heb in mijn werkervaring gemerkt dat ik gevoel heb voor politiek, makkelijk met mensen praat en goed ben in het helder overbrengen van een boodschap. Ik krijg mensen mee door het enthousiasme waarmee ik dat doe. Deze vaardigheden zet ik graag in om te komen tot een duurzaam en sociaal Zaanstad.

De gemeente moet volgens mij vooral inzetten op preventie: het voorkomen van problemen met bijvoorbeeld gezondheid en financiën. Het doel moet altijd zijn iedereen naar vermogen mee te laten doen en zelfredzaamheid te bevorderen. Voor diegenen die hulp nodig hebben, moet dat altijd beschikbaar zijn. Het is belangrijk dat we samen een duurzame gemeente creëren waarin alle inwoners fijn samenleven. Ideeën van de inwoners moeten worden gehoord en gestimuleerd en waar nodig worden ondersteund door de gemeente. Ik vind het daarom belangrijk om als raadslid zichtbaar te zijn en inwoners te betrekken, om hen zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen.

Ik kijk ernaar uit om met u in gesprek te gaan, met Zaanse inwoners en ondernemers. De komende jaren gaan we flinke stappen maken in het realiseren van de doelen uit ons verkiezingsprogramma!